Flexibele hosting pakketten

€15 / maand

1 site
5000 bezoekers
5 gb ruimte
20 gb bandbreedte
Dagelijks backup
Staging mogelijk
SFTP toegang
Gratis verhuis service

START NU!

€30 / maand

1 site
25000 bezoekers
10 gb ruimte
50 gb bandbreedte
Dagelijks backup
Staging mogelijk
SFTP toegang
Gratis verhuis service

START NU!

Elke site die we hosten geniet van het volledige scala aan functies

Beheerde caching en prestaties: Wij beheren de caching voor u op serverniveau, waarbij wij in eerste instantie gebruik maken van supersnelle servers, en werken zelfs individueel met onze klanten om hun sites verder te optimaliseren voor de beste prestaties. Geen plugins nodig!

Beheerde beveiliging: Wij scannen en blokkeren proactief malware en hackpogingen. Dit alles doen we op serverniveau, zonder dat er een plugin of configuratie van de klant nodig is. En in het onwaarschijnlijke geval dat uw site wordt gehackt, repareren we het gratis voor u.

Beheerde software-updates: We werken samen met u om ervoor te zorgen dat uw site altijd de nieuwste en beste WordPress-software gebruikt.

Deskundige WordPress-ondersteuning: Ons team van WordPress-experts gaat verder dan wat bijna elk ander managed hostingbedrijf doet. Van “hé, ik heb hulp nodig, ik heb een serieus probleem”, tot “kunt u een plugin voor XYZ aanbevelen”, we zijn hier om u te helpen.

Dat zijn de kernstukken van wat het betekent om een echte managed WordPress hostingprovider te zijn. Als u vragen heeft, laat het ons weten!

WordPress 97%
WooCommerce 95%
BuddyPress 89%
Avada Theme 100%
Expert Support 95%