Grafische vormgeving voor jouw business

G

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en beeld.

Ben jij opzoek naar een logo, huisstijl, drukwerk? Of wil je je huidige stijl laten updaten? Het team van Vocanta heeft een team vaste grafisch vormgevers die staan te popelen hun creativiteit op jouw ideeën te laten storten. Ook het ontwikkelen van beursstands, bestickering van panden, auto’s en alle andere uitingen van media kunnen door Vocanta zowel worden ontworpen- als worden bedrukt en gemonteerd.

In een brainstormsessie zullen jouw ideeën en wensen worden uitgewisseld om zo een helder beeld te krijgen van jouw richting en doel. Vocanta gaat aan de slag om dit tot uiting te brengen.

Ontwerpen En Mooie Creaties Die Voor Jou Werken.

Vocanta ontwikkeld niet alleen mooie creaties, maar zorgt er ook voor dat de ontwerpen voor jou werken. Het aanspreken van de juiste doelgroep staat centraal. Welke uitstraling wil jij dat je bedrijf heeft? Vocanta realiseert dit in visuele uitingen!

Wij ontwikkelen

Advertenties

Bestickering

Campagnes

Drukwerk

Huisstijlen

Infographics

Logo’s

Magazines

Nieuwsbrieven

Social media campagnes

Websites

Spreek De Juiste Doelgroep Aan

Een bedrijf die tot verbeelding van zijn klant spreekt, converteert meer. Vocanta helpt jou bij het ontwikkelen van een juiste uitstraling.

NEEM CONTACT OP